A pus punctul pe ”I”! Reacția lui Edi Iordănescu despre discuțiile cu FCSB

Edward Iordănescu, 40 de ani, este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Fiul fostului mare selecționer Anghel Iordănescu analizează, în continuare, cu atenție opțiunile pentru viitorul apropiat.

Dat mai tot timpul ca și un posibil înlocuitor al lui Nicolae Dică pe banca tehnică a vicecampioanei FCSB, Iordănescu Jr. a dezvăluit că nu a primit, până în prezent, nicio ofertă concretă de la gruparea roș-albastră. Tehnicianul a spus că au existat doar niște simple discuții sub formă de glumă:

Nu am avut decât discuții sub formă de glumă. Glumele începeau din partea patronului, care mă cataloga drept căpos, dificil, încăpățânat. Probabil că în viziunea lui pot fi așa. Asta nu înseamnă că FCSB are nevoie de mine sau că eu trebuie să ajung vreodată la FCSB.”a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.

Citește și Propunerea surprinzătoare primită de Simona Halep de la Darren Cahill

edi 3

Mai mult, Edward Iordănescu a ținut să sublinieze faptul că întotdeauna a ținut cont de propriile principii:

Ce pot spune e că eu, indiferent unde am fost, am luat deciziile aşa cum am considerat, chiar dacă am încercat să am comunicare cu factorii de decizie sau cu cel care finanţează, pentru că aşa e normal.

Dar ce înseamnă latura tehnică mi-am dorit mereu să-mi aparţină şi mereu mi-a aparţinut, din punctul meu de vedere, a conchis Edi Iordănescu.