Mircea Axente, 31 de ani, este unul dintre jucătorii care au părăsit Dinamo iarna aceasta. Fotbalistul a declarat că cele 6 luni petrecute la echipă au fost neplăcute și a explicat cine este vinovat pentru situația clubului.

Jucătorul a marcat singurul gol în cele 6 luni petrecute la Dinamo în derby-ul cu FCSB, încheiat 3-3. El este de părere că situația de la formația din Capitală se datorează conducerii clubului. Axente a mai menționat și că cele 6 luni petrecute la formația din Ștefan cel Mare au fost neplăcute.

Au fost 6 luni neplăcute, pentru că îmi doream să joc mult mai mult. Din păcate, consider că nu am avut suficiente şanse, chiar dacă s-a spus că aş fi primit. Ce pot să zic, în cele din urmă ne-am despărţit de comun de acord, le urez succes în continuare şi să îşi îndeplinească obiectivele.

Au fost multe schimbări, o situaţie cam haotică. Din păcate, cel mai mult de suferit am avut noi jucătorii. Cu toate că doar despre noi s-a scris la modul urât de ce să nu spun chiar aşa.

Nu a existat comunicare foarte multă între noi şi conducere. Asta am simţit. M-am uitat şi la colegii mei din vestiar. Exista o presiune care nu face bine. S-au tot schimbat antrenorii, s-au schimbat jucătorii, care au venit în mijlocul campionatului şi au plecat după o lună, lucruri care nu fac bine unui club, aşa consider eu. Dar astea au fost deciziile, am încercat să ne adaptăm din mers. Am intrat într-o horă a rezultatelor negative şi nu am reuşit să mai ieşim! a declarat Mircea Axente pentru TelekomSport.

270.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. El a jucat în 10 partide pentru Dinamo.