RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

A plecat de la Dinamo din cauza restanţelor salariale, dar este pregătit de revenirea în Liga 1! Cu cine negociază jucătorul

Un fost jucător spaniol de la Dinamo este gata să se întoarcă în Liga 1, după ce nu a semnat niciun angajament până acum cu vreo altă echipă.

Dacă Juan Camara, încă jucătorul lui Dinamo, este dorit de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, un fost fundaş din Ştefan cel Mare s-ar putea întoarce în campionatul României, după ce în urmă cu o lună de zile îşi rezilia contractul cu Dinamo pentru neplata salariilor.

Isma Lopez este jucătorul care este dorit din nou în Liga 1 la o echipă din partea a doua a clasamentului.

Fotbalistul transferat printre primii la Dinamo de Cortacero este în discuţii cu FC Hemannstadt, potrivit Telekomsport. Atuul sibienilor în negocieri îl reprezintă antrenporul echipei, Ruben Albes, care este tot spaniol.

Revenirea spaniolului în Liga 1 s-ar putea produce foarte curând, iar problemele de la Dinamo să rămână încă nerezolvate.

9 meciuri a bifat Isma Lopez pentru Dinamo în acest sezon.

500.000 de euro este cota fundaşului stânga, potrivit transfermarkt.com.

Isma Lopez a mai trecut pe Athletic Bilbao şi Tenerife înainte de a ajunge la Dinamo. Spaniolul a fost prezentat la echipa lui Dinamo odată cu un alt fundaş, Alexander Gonzalez, şi el plecat de la echipă în acest moment.

Citeşte şi VIDEO | FC Universitatea Craiova se pregăteşte de promovarea în Liga 1! ,,Leii” au făcut vizita medicală

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare