A murit la 20 de ani! Dispariția care îndoliază încă o dată fotbalul

Lucy-Kerr-lumânări

Fotbalul englez a primit o veste cruntă. Lucy Kerr, jucătoare legitimată la clubul englez Charlton Athletic a încetat din viață după o lungă suferință.

„Kerr, în vârstă de 20 de ani, a pierdut bătălia cu cancerul la doar 20 de ani. Va rămâne mereu în amintirea noastră, iar toate gândurile se îndreaptă spre familia lui Lucy. Clubul îi va aduce un omagiu la meciul următor”, a fost mesajul prin care cei de la Charlton au anunțat dispariția prematură a jucătoarei de fotbal Lucy Kerr.

Kerr fusese legitimată la Charlton în 2013, iar în perioada în care a evoluat la echipa de juniori U14 a fost desemnată jucătoarea anului.

„Este o veste tragică. Condoleanțe familiei şi prietenilor lui Lucy. A fost aici de când am început mandatul meu la Charlton cu echipa Under 16. Avea o personalitate şi o atitudine extraordinară, mereu reușea să aducă un zâmbet pe fețele tuturor”, a fost mesajul managerul echipei.

Citește și ♦ Ardelenii contestă programul din play-off: „Jucăm ultimul meci la Craiova!”. Roș-albaștrii: „Vom fi campioni până atunci”