RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | A jucat fotbal la juniorii lui Villarreal, dar a ajuns un temut interlop român din Spania. S-a dat cu tancul în pandemie

Bogdan Iulian Iordache (33 de ani) a visat să devină fotbalist. Chiar a evoluat la juniorii lui Villarreal, însă a ajuns să fie un temut interlop din Spania.

Am visat să mă fac fotbalist, am și fost la juniorii lui Villarreal, însă n-aveam suficient talent„, a scris pe reţelele de socialiazare, Bogdan Iulian Iordache. Porecla sa este una pe măsură: Faraonu de la Madrid.

Bărbatul nu se ferește și spune că a făcut afaceri ilegale. „Unii se laudă că sunt interlopi după câtă închisoare au făcut. După câți oameni au bătut, după cât țipă și amenință. Sunt interlopii activi. Dar sunt și interlopi ca mine, cu afaceri legale și mai puțin legale. Eu am o firmă de transporturi internaționale”, a mai spus Iulian Iordache.

Faraonu de la Madrid postează numai imagini opulente pe Facebook. Acesta s-a dat cu tancul în pandemie, iar acum are în plan să închirieze un avion F16.

Costă 10.000 de euro pentru 20 de minute, o s-o fac și p-asta. Lumea nu mă halește. Uite-l p-ăla, zic ei, se dă cu tancul, cu avionul, iar pe noi nu ne lasă poliția să ieșim din casă. Asta înseamnă puterea unui interlop, prin astfel de lucruri o arată”, explică Bogdan Iordache, citat de Libertatea.

Citește și Mesajul unui fost atacant al FCSB-ului, pentru suporteri: “Le transmit că anul acesta răsplata va veni”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare