VIDEO | A împlinit 50 de ani și exclude din start o revenire la FCSB: “Nu aș mai putea lucra cu el!”

Ajuns la vârsta de 50 de ani, fostul mare internațional român Ilie Dumitrescu exclude o revenire la FCSB.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a lansat această ipoteză, însă fostul tehnician al roș-albaștrilor, care împlinește azi 50 de ani, a ținut să lămurească lucrurile.

“Decebal nu și-a băut cafeaua? Nu e nimic adevărat. Eu am o relație specială cu Gigi. Nu aș putea să lucrez cu Gigi, el în poziția de patron și eu antrenor. În rest, ne-am înțeles bine. Nu vreau să se ajungă într-o anumită direcție cu discuția asta”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu 2

“Aș vrea să pun capăt speculațiilor. Ipoteza lui Decebal nu are legătură cu realitatea. Nu cred că la vârsta asta îl mai schimbă cineva pe Gigi. Nu aș mai putea lucra cu el. Eu îl cunosc atât de bine pe Gigi Becali, încât vă pot spune că nu îl mai schimbă niciun antrenor. Ca persoane, avem un numitor comun, ne respectăm”, a completat Dumitrescu.

Steaua a fost ultima echipa antrenată de Ilie Dumitrescu (2010).

VIDEO: Vezi mai jos golurile superbe marcate de Ilie Dumitrescu în fața Argentinei, la Mondialul din 1994 (3-2 pentru România). A fost cel mai bun meci făcut de Ilie pentru prima reprezentativă ( a oferit și o pasă de gol pentru Hagi):