RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

A fost pregătit de cei mai buni antrenori din România și dă verdictul: „Șumudică are ceva special”

Sorin Frunză a lucrat cu actualul antrenor al lui Gaziantep la Rapid și își aduce aminte de un episod hazliu petrecut după un meci de campionat. 

Mijlocașul a crezut că va fi penalizat de antrenor, dar a fost surprins de măsura luată de Șumudică.

„Ne-am întors de la Craiova, după un egal. Era Victor Pițurcă antrenor acolo. Am ajuns la ora două noaptea în București, iar după o jumătate de oră am plecat undeva să trebuie să ne întâlnim la o masă, la un spriț. Ne-au prins paparazzi și ne-au dat la ziar.

A doua zi aveam antrenament, a venit Șumudică cu ziarul în care apăream noi, la subraț. Când l-am văzut cu ziarul la subraț. Am încercat să mergem la antrenament, dar cred că și-a dat seama că suntem obosiți și a spus: «Unul, doi, trei, mergeți la saună”, și-a adus aminte fostul fotbalist pentru TVR.

Frunză ajunsese la Rapid de la Unirea Urziceni, acolo unde a lucrat alături de Dan Petrescu. Dar fostul jucător, acum în vârstă de 42 de ani, rămâne fanul lui Marius Șumudică.

„Șumudică «simțea» jucătorul și îți dădea un confort, la Dan Petrescu nu era așa. Pe Dan Petrescu îl iubeam pentru că mi-a schimbat viața. Și Mircea Rednic mi-a plăcut foarte tare.

Marius Șumudică este un antrenor căruia îi place caterinca și buna dispoziție. Șumudică un antrenor care te face să joci pentru el! M-am simțit foarte apropiat pe el”, adaugă Frunză.

CITEȘTE ȘI –>> În plină pandemie, Becali prevestește apocalipsa: ”Se scufundă lumea. Voi, habar nu aveți!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare