Îndepărtat de la Dinamo, Andrei Tîrcoveanu nu a ezitat să se ia de Mircea Rednic și de Florin Bratu.

Fotbalistul consideră că ar fi meritat mai multe șanse la Dinamo și spune că Rednic l-a comparat cu doi jucători care au scris istorie cu Barcelona.

„Proiectul ”New Dinamo” nu a început niciodată, după părerea mea. Singurul care a încercat să promoveze și tineri, poate și pentru că nu avea soluții, a fost Florin Bratu, care m-a folosit și pe mine 5 minute în prima etapă. Am făcut tot ce se putea face în 5 minute. După acel meci nu am mai prins nici lotul pe motiv că am avut un șut peste poartă din 18 metri în cele 5 minute jucate cu Voluntari.

Până acum niciunul din antrenorii veniți la Dinamo nu a avut curajul să promoveze tineri și poate din cauza asta s-au pierdut atâția tineri talentați”, a spus Tîrcoveanu, pentru gsp.ro.

CITEȘTE și primul mesaj al lui Tîrcoveanu

„Știam că interviul acordat de tatăl meu va stârni controverse și mi-am asumat acest lucru. Consider că lumea trebuie să știe adevărul. Nu ar fi existat niciun interviu dacă domnul Rednic nu ar fi vorbit despre mine la o emisiune.

El a afirmat că ma cunoaște de mult și că nu am confirmat. Dar cu 2 ani în urmă într-un cantonament la Brașov îmi spunea că sunt o combinație între Xavi și Iniesta”, a dezvăluit Tîrcoveanu.