A fost aprobat noul protocol medical pentru desfăşurarea competiţiilor fotbalistice! Anunțul făcut de FRF

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat, vineri, 25 septembrie 2020, protocolul care reglementează desfășurarea competițiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19.

Noul protocol pentru desfășurarea competițiilor a fost aprobat ca urmare a modificării și completării ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății.

Modificările sunt în ceea ce privește numărul de persoane ce vor avea acces în Zona 1 și Zona 2. Astfel, în Zona 1, la nivelul terenului de joc, numărul a crescut de la 80 la 120, iar în Zona 2 a ajuns la 130 de persoane de la 100, cât era înainte.

De asemenea, în ceea ce privește mass-media, numărul fotografilor a crescut de la 5 la 16, iar numărul jurnaliștilor cu acces la masa presei s-a dublat, ajungând la 20.

Noul protocol pentru desfășurarea competițiilor a putut fi aprobat doar după publicarea în Monitorul Oficial a ordinelor comune ale ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020.”, se arată în comunicatul Federației Române de Fotbal.

A fost aprobat noul “Protocol medical pentru desfășurarea competițiilor”👉 bit.ly/2FXRtws

Publicată de Federația Română de Fotbal pe Vineri, 25 septembrie 2020

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV | Porumboiu e categoric: ”Camora e cel mai bun! Trebuie să joace la națională!”