A driblat moartea a doua oară! Un supravieţuitor al celor de la Chapecoense a fost implicat într-un nou accident

În urmă cu cinci ani de zile, aproape toţi jucătorii echipei braziliene Chapecoense au murit într-un accident aviatic.

După acea tragedie doar trei jucători de fotbal au mai rămas în viaţă din totalul de 6 supravieţuitori ai evenimentului neplăcut din 2016.

Erwin Tumiri, supravieţuitor al accidentului de acum 5 ani, a trecut din nou prin momente cumplite, după ce a fost implicat din nou într-un accident major. Autobuzul cu care călătorea, a derapat de pe şosea şi s-a răsturnat într-o prăpastie din Bolivia, între localităţile Cochambamba şi Stanta Cruz de La Sierra. Nu mai puţin de 21 de persoane şi-au pierdut viaţa în acest accident, iar alte 30 au fost rănite, printre care şi Erwin Tumiri.

,,Mă simţeam cam somnoros şi ascultam muzică pe telefonul mobil când am auzit oameni ţipând. Singurul lucru pe care am putut să-l fac a fost să mă ţin de scaunul din faţa mea şi să încerc să nu mă mişc în timp ce autocarul se răsturna.

accident 2

Ne-am tot răsturnat şi au fost oameni care au căzut unii peste alţii, parcă eram într-o maşină de spălat. Am rămas conştient şi am reuşit să ies când s-a oprit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Am răni la braţ şi nu pot să-l ridic în acest moment. Mi s-a spus că îmi voi recupera mobilitatea încetul cu încetul. Lucrurile se întâmplă dintr-un motiv, atât cele bune cât şi cele rele.”, a declarat Tumiri, după ce a scăpat cu viaţă a doua oară, citat de The Sun.

Peste 52 de persoane au fost în autocarul care s-a răsturnat în Bolivia.

Citeşte şi Șoc pentru o vedetă a fotbalului brazilian! A fost dat afară după doar o săptămână