A dat gol și a intrat în atenția FCSB! Mijlocașul care l-a impresionat pe Becali și replica devastatoare a impresarului

Diego Fabbrini a marcat un gol superb în partida cu CS U Craiova și a ajuns, automat, în vizorul celor de la FCB. 

Italianul are meciuri bune la FC Botoșani, iar în cel cu CS U Craiova a fost decisiv. Fabbrini a deschis scorul în minutul 25 cu un șut excepțional.

VEZI GOLUL AICI

Mijlocașul i-a stârnit interesul lui Gigi Becali, deși, potrivit impresarului Florin Manea, Fabbrini a fost propus de mai multe ori la FCSB.

Mi-aduc aminte de Fabbrini. Mi-a plăcut de el în ultimul meci. Am vorbit cu MM și i-am zis că e mijlocaș stânga care nu pierde mingea în bandă. Al nostru o cam pierde.

Nu mai vrea să îl atac pe Florinel. E jucătorul Botoșaniului, nu putem ignora echipele celelalte, că noi suntem Becali și FCSB. Îmi place de Fabbrini. Să intre Botoșaniul în play-off și să o lase pe Dinamo afară și atunci e bine“, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Impresarul acestuia a povestit o discuție pe care a avut-o, la un moment dat, cu Dică despre Fabbrini:

De 3 ani îl propun la Steaua, întruna! Într-o discuție la Voluntari, e adevărat că am întrebat: ‘De ce nu l-ați luat voi pe Fabbrini?’ Era și Nicolae Dică și mi-a zis: ‘Florine, dar câte goluri a dat în Italia?’ Și eu i-am răspuns: ‘A dat exact câte meciuri ai jucat tu: 3’. Asta a fost discuția, nu are rost să o negăm”, a spus impresarul Florin Manea.