A dat FCSB lovitura? “De asta l-am pierdut! Te poți baza pe el!”

FCSB face totul pentru a se lupta la titlu în acest sezon!

Ultima mutare făcută de Becali este aducerea lui Marcel Abăluță, care a devenit secundul lui Bogdan Vintilă.

Abăluță a colaborat cu Marius Baciu la Daco Getica, iar fostul fundaș crede că FCSB a făcut o alegere foarte bună.

“L-am sunat pe Marcel să îl felicit pentru noul său post de la FCSB, iar eu vreau să vă spun că el nu este un antrenor de umplutură. Este un adevărat asistent pe care chiar te poți baza la antrenamente, dar și în timpul jocurilor. Eu l-am avut în staff-ul meu pe Marcel la trei echipe, iar de la Daco Getica l-am pierdut în această vară din cauza problemelor cu banii de la mine de la club.

Erau unele restanțe salariale, iar Marcel Abăluță nu a mai rezistat. Mi-a părut rău că l-am pierdut din staff-ul meu, dar asta este viața. Eu unul l-am înțeles. Marcel nu este tipul de om care să te ajute cu analiza video, adică pe post de analist video. Lui poți să îi dai sarcini precise la antrenamente, deoarece poți să ai mare încredere să îi pui să lucreze pe compartimente, fie că îi dai pe mână atacanții, mijlocașii sau fundașii”, a spus Baciu, conform ProSport.

“Pe Marcel te poți baza și în timpul jocului, deoarece are un ochi foarte bun. Vede bine unde nu merge treaba, iar tu ca antrenor pricipal poate că ești prins în febra meciului și nu observi niște lucruri. Mulți te întreabă în ziua de azi cum stai și cu tehnica video, cu laptopul și așa mai departe, dar la antrenamente nu te mai mai ajută laptopul ăsta. La antrenamente trebuie să știi tu să lucrezi”, a punctat Baciu.

View this post on Instagram

#oficial #Abăluță FCSB anunță că fostul mijlocaș Marcel Abăluță a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei noastre, urmând să îndeplinească rolul de antrenor secund. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a început deja munca la clubul nostru, participând la antrenamentul de luni după-amiază. FCSB îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de echipa noastră! Marcel Abăluță s-a născut la 13 februarie 1971, în București și a debutat în Liga 1 la Steaua, pe 14 aprilie 1990, într-o victorie cu 5-3 împotriva celor de la Farul Constanța. Între 1990 și 1992 a evoluat la Steaua Mizil, fiind transferat, la începutul lui 1993, de Petrolul Ploiești, echipă alături de care a câștigat Cupa României, în 1995. În 1996 a ajuns la FC Argeș Pitești, unde a jucat doar în tur, fiind transferat la Farul Constanța, unde a jucat până în 2003 și a fost unul dintre cei mai apreciați jucători. S-a retras în 2004, după un sezon petrecut la Callatis Mangalia, în liga secundă. A adunat 248 de meciuri și peste 40 de goluri în Liga 1, precum și 4 partide în Cupa Cupelor (cu Petrolul Ploiești). Ca antrenor, le-a pregătit pe FC Clinceni și ACS Berceni din postura de principal, iar ca secund a lucrat cu Marius Baciu și Ciprian Urican.

A post shared by FCSB (@fcsbofficial) on

Spynews.ro