A apărut noul Hagi în Liga 1! Cine este văzut drept viitorul rege al fotbalului românesc

Gigi Becali nu se dezminte în ceea ce privește poreclele date fotbaliștilor de la echipa sa. 

După ce în trecut a supralicitat valoarea unora dintre jucătorii roș-albaștrilor comparându-i cu vedete ale fotbalului internațional, latifundiarul din Pipera a lovit încă o dată, de data aceasta susținând că în lotul lui Toni Petrea se află “noul Hagi”. Impresionat de evoluțiile lui Octavian Popescu din prima parte a acestui sezon, Gigi Becali a făcut o nouă declarație în stilul său caracteristic.

„Eu zic că al doilea geniu care va fi în România, după Gică Hagi, va fi Octavian Popescu ăsta. MM Stoica mi-a zis că e peste toți, la 18 ani. Înseamnă că se numește jucător-fenomen. Dacă eu am un jucător de geniu, nu mai spun…

Octavian Popescu

Am demonstrat și tot nu credeți. O să fac un transfer de 40-50 de milioane și o să vă închid gura. Perianu ăsta nu e fenomen, nu e geniu, dar o să vedeți ce joacă el. Nu vreau să-l laud și pe el, vreau să spun doar de Popescu. O să vedeți ce va fi Popescu”, a fost declarația lui Gigi Becali pentru Digi Sport. 

Gigi Becali este cunoscut pentru afirmații de genul acesta, atunci când a vorbit despre fotbaliști de la FCSB care vor pleca pe bani mulți în străinătate. Așa au “apărut” în lotul roș-albaștrilor Mbappe(Florinel Coman), Messi al portarilor (Andrei Vlad) și Lampard(Ovidiu Popescu).

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Spectacol într-un decor hibernal! Echipa din La Liga care a evitat o rușine imensă în Cupa Spaniei