A ajuns la capătul răbdării! Bratu i-a dat ultimatum unui titular

Situație tensionată în Ștefan cel Mare, pe final de sezon. Antrenorul Florin Bratu i-a transmis un mesaj categoric unuia dintre titularii „alb-roșiilor”, supărat că acesta nu a dat încă un răspuns ferm în privința prelungirii înțelegerii cu Dinamo.

Portarul Jaime Penedo este singurul jucător din Liga 1 care va juca la Campionatul Mondial din Rusia, el urmând să apere buturile echipei naționale a statului Panama.

„Penedo este puțin debusolat cu acest Campionat Mondial, pentru care a fost convocat. Cred că se gândeste că poate face un Mondial bun și că, pe cale de consecință, ar apărea alte oferte mai bune, dar la 37 de ani…. Este opțiunea lui, dar i-am spus că zilele acestea trebuie să ne ofere un răspuns. Pentru că, în caz contrar, va trebui să ne reorientăm spre un alt portar.

Jaime și-a făcut treaba foarte bine, e portar cu calitate, nu-și arată vârsta și avem nevoie de el. Este inteligent, simte foarte bine jocul și ceea ce face în poartă. La bani ne-am înțeles cu el, dar v-am spus ar fi chestia asta cu Cupa Mondială, dacă se întâmplă ceva acolo”, a spus Bratu, la Digi Sport.

Jaime Penedo a bifat 34 de meciuri în acest sezon pentru Dinamo.