Se anunță un stadion plin la Cluj pentru meciul cu Viitorul. CFR-ul țintește al patrulea titlu în Liga 1

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 18 mai 2018, ora 16:10,
Gruia
Gruia

Clujenii se pregătesc de câștigarea celui de-al patrulea trofeu de campioni ai Ligii 1, iar cererea de bilete este imensă pentru meciul de duminică dintre CFR Cluj și FC Viitorul, din ultima etapă a play-off-ului. Ardelenii vor începe sărbătoarea în cazul unei victorii.

Pe site-urile de specialitate se mai găsesc mai puţin de 100 de tichete la tribuna a 2-a şi 1200 la peluză, în timp ce biletele pentru tribuna 1 au fost epuizate. CFR Cluj are aproape 3.000 de abonați.

Sigur va fi plin stadionul. Nu putem folosi un inel. Vor fi 15-16 mii de spectatori, asta e capacitatea stadionului fără acea tribună. Foarte mare audiență va fi în tribune. Cred că fi un public care va susține foarte bine echipa„, a spus Iuliu Mureșan la DigiSport.

Potrivit datelor oferite de Liga Profesionistă de Fotbal, după 35 de etape din Liga 1, CFR Cluj ocupă locul trei în clasamentul mediei de spectatori pe teren propriu, cu aproximativ 5.700 spectatori/meci.

Meciul la care au fost prezenți cei mai mulți spectatori în acest sezon al Ligii 1 a fost Dinamo – FCSB 2-2, în etapa a 25-a din sezonul regulat: aproximativ 32.380 spectatori.