Dumitru Dragomir știe cine va fi campioana Ligii 1. „Se joacă aşa, ca să mai fie emoţii până în ultima etapă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 15 mai 2018, ora 12:20,
dumitru-dragomir
dumitru-dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că FCSB a pierdut deja titlul în Liga 1, întrucât FC Viitorul nu are puterea să obțină un rezultat bun în deplasarea de la CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului.

CFR Cluj are un punct avans în fruntea clasamentului. Ardelenii au meci cu FC Viitorul, pe teren propriu, în timp ce FCSB joacă pe Arena Națională cu Astra Giurgiu.

Campionatul e pierdut pentru FCSB, e terminat, se joacă aşa, ca să mai fie emoţii până în ultima etapă, dar Viitorul nu are forţa să o împiedice pe CFR! Vă spun că CFR are şanse 99.99% să ia titlul. Dacă Hagi scoate un rezultat favorabil cu CFR, egal sau bate, el trebuie declarat cel mai bun antrenor al deceniului. Echipa lui are tinereţea, dar nu are stăpânirea necesară ca să poată bate o echipă cu experienţă. Dan Petrescu se apără 80 de minute, dă un gol şi iar vine în apărare, el ştie să joace la rezultat„, a spus Dragomir pentru ProSport.

Dumitru Dragomir a fost impresionat de atmosfera și de nivelul de joc din partida CS U Craiova – FCSB, scor 0-1.

Craiova – FCSB a fost cel mai frumos meci al campionatului de până acum, echipele şi spectatorii fiind actorii proncipali! Pe Dică l-a ajutat Dumnezeu fiindcă, în cazul în care-l scotea pe Teixeira, altul era rezultatul, dar a avut noroc„, a mai declarat Dragomir pentru ProSport.

fcsbdragomircfrcfr clujliga 1titludumitru dragomir