Poli Iași n-a avut nicio ocazie de gol cu Viitorul, dar Flavius Stoican e mulțumit. „Am fost o nucă tare”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 12 mai 2018, ora 10:03,
Flavius Stoican
Flavius Stoican

Viitorul a învins CSM Poli Iași cu 1-0, pe fondul unei superiorități numerice timp de 81 de minute. Flavius Stoican, antrenorul lui CSM Poli Iași, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi, deși moldovenii nu și-au creat nicio ocazie de gol în partida de la Ovidiu.

În etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, Ianis Hagi a înscris în minutul 84, cu un șut din afara careului. Mădălin Mihăescu a fost eliminat de la oaspeți în minutul 9, pentru un fault dur.

Tensiunea partidei a fost mare. Ne doream să scoatem un rezultat favorabil aici. Indiferent dacă am avut mulți accidentați și câțiva suspendați, pentru mine este important că jucatorii care au intrat pe teren și-au făcut datoria. Chiar dacă am jucat în inferioritate numerică, cred că am fost o nucă tare. Am pierdut, dar vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus. Important este că n-am cedat, am continuat să sperăm, am jucat tot timpul cu doi atacanți„, a spus Stoican, la finalul partidei, pentru Telekom Sport.

Tehnicianul formației ieșene a făcut un apel la rezolvarea problemelor financiare din cadrul clubului, pentru a obține rezultate mai bune în sezonul viitor al Ligii 1.

Cu siguranță ne doream mult mai mult din punctul de vedere al punctelor. Dar ca joc cred că am o nucă tare pentru fiecare dintre echipele din play-off. Am învățat din acest play-off și important este ca anul viitor să ne dorim mai mult. Este la fel de importantă și partea financiară, pentru că sunt jucători care la ora actuală sunt storși. Au jucat cu sufletul, au muncit la fiecare antrenament și îmi doresc să fie răsplătiți. Avem nevoie de cineva lângă noi. Sunt restanțe de două luni la salarii„, a mai spus Flavius Stoican.

CSM Poli Iași va încheia sezonul pe ultima poziție în play-off, locul 6.

csm poli iașiplay offflavius stoicanliga 1stoicanpoli iasiviitorul