Pliskova, încrezătoare după victoria cu Halep. „Mă simt uimitor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 10 mai 2018, ora 17:56,
Karolina-Pliskova2
Karolina-Pliskova2

Karolina Pliskova a învins-o într-un mod suprinzător pe Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Jucătoarea din Cehia a servit excelent și a reușit multe lovituri direct câștigătoare cu forehand-ul, punând capăt unei serii de 15 victorii consecutive pentru româncă pe zgura din capitala Spaniei.

După 6-4, 6-3, Pliskova (26 de ani) ajunge în premieră în semifinalele competiției din capitala Spaniei. Karolina nu a reușit să treacă de turul doi până la ediția din acest an.

Mă simt uimitor, pentru că pierdusem ultimele meciuri cu ea. Jocul mi-a mers, mi-au intrat loviturile, chiar şi serviciul a mers bine. Nu credeam că o s-o bat. Mă simt bine, a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele din acest an. M-am pregătit pentru sezonul de zgură şi asta se vede, sunt în semifinale aici şi am şi un titlu deja câştigat. Mă simt încrezătoare şi abia aştept partida din semifinale„, a spus Karolina Pliskova la finalul partidei, pentru site-ul WTA.

Jucătoarea din Cehia a ajuns la 9 victorii consecutive pe zgură, în condițiile în care la 29 aprilie a câștigat turneul de la Stuttgart.

În runda următoare la Madrid, Karolina Pliskova va juca împotriva învingătoarei din partida Petra Kvitova (Cehia, locul 10 WTA) – Darya Kasatkina (Rusia, 15 WTA).

Karolina Pliskova nu a reușit niciodată să ajungă în finala unui turneu de categorie Premier Mandatory, deși are 10 trofee WTA în palmares și s-a aflat pe locul 1 în lume.

karolina pliskovaHalepwtapliskovasemifinalemadridsimona halep