Gigi Becali, discurs dur după eșecul FCSB-ului la Iași. „Avem jucători fricoși”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 08 mai 2018, ora 07:00,

Gigi Becali a anunțat că nu se mai implică în activitatea FCSB, dar continuă să aibă un discurs dur în momentele dificile ale roș-albaștrilor. Fostul finanțator a condamnat atitudinea jucătorilor și a antrenorului în urma înfrângerii din deplasare la CSM Poli Iași, scor 0-1.

În etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1Poli Iași a jucat în inferioritate numerică din minutul 74, după eliminarea lui Kamer Qaka, dar atacantul Andrei Cristea a înscris golul victoriei în minutul 89FCSB a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest an.

Nu avem valoare, avem jucători fricoși. Zece jucători, niciunul bărbat adevărat pe teren. Budescu, marele fotbalist, nu putea să facă o preluare, Tănase simula, Man nimic. Singurul care e fotbalist la echipa asta e Teixeira. CFR-ul n-are valoare, dar are războinici în teren. De ce să nu fiu mulțumit și cu 0-0? Nu ești mulțumit să fii campion? Eram campioni la 0-0. Eu am făcut o echipă la Steaua care nu are niciun fel de bărbăție. Nu poți să te duci în Liga Campionilor cu jucătorii ăștia. N-au curaj! Îi văd fricoși! Antrenor fricos, numai frică e acolo„, a spus Becali la Digi Sport.

Latifundiarul din Pipera consideră că mijlocașul Constantin Budescu ar trebui vândut la vară, iar bugetul anual al echipei ar trebui redus drastic.

Cel mai bine e ca Negoiță! Hai și tu Budescu, hai și tu Alibec. Să plătească CFR un milion (de euro) și îl dăm pe Budescu. Budescu ia 30.000 (de euro) pe lună. Alibec și el să plece. Teixeira pleacă și el, că are 20.000 salariu. După aia, un buget de 200.000 și cu asta, basta„, a mai spus Gigi Becali.

Cu două etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 1, FCSB a coborât pe locul al doilea în clasament, la un punct în spatele CFR-ului.

fcsbplay offgigi becalicsm poli iașiliga 1becali