Budescu: „CFR are prima șansă la titlu”. Ce a spus despre transferul la formația clujeană

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 07 mai 2018, ora 23:21,

Constantin Budescu consideră că CFR Cluj este favorită la câștigarea campionatului după eșecul FCSB în deplasare cu CSM Poli Iași, scor 0-1, în etapa a 8-a din play-off. Mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit și despre posibilitatea de a se transfera la CFR.

După golul înscris de către Andrei Cristea, FCSB a coborât pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1, la un punct în spatele CFR-ului.

Au scăzut șansele la titlu. Acum, CFR are prima șansă. Vom vedea ce se va întâmpla, mai sunt două etape. Nu-mi explic acest rezultat, dar din păcate s-a întâmplat. Au avut om în minus și au înscris pe contraatac. Nu vreau să comentez decizia de a mă schimba la pauză. Orice este posibil până la finalul campionatului, dar CFR are prima șansă pentru că este pe primul loc„, a spus Budescu după meci la Digi Sport.

Budescu a dezmințit faptul că s-a înteles cu CFR Cluj pentru un transfer în vară.

În presa din ziua de azi apar tot felul de tâmpenii. O să vedem ce se va întâmpla la final, apoi, în perioada de transferuri, pot vorbi cu orice echipă. Dar că am vorbit cu CFR este prea departe. Nici nu știu cine e acționar la CFR. Nu verifică nimeni informațiile apărute în presă. Este o tâmpenie!„, a mai declarat Constantin Budescu.

Budescu (29 de ani) are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 3 milioane de euro. Playmaker-ul nu are o relație bună cu antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică. Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a confirmat interesul pentru aducerea mijlocașului.

transferfcsbpoli iasibudescucfr clujliga 1constantin budescu