CSM Poli Iaşi – FCSB 1-0. CFR Cluj e favorită la câștigarea campionatului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 07 mai 2018, ora 22:53,

Dezastru pentru vicecampioana României! FCSB a făcut un meci extrem de slab și a pierdut în deplasare la CSM Poli Iași, scor 0-1, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Bucureștenii au pierdut primul loc în clasament, iar CFR Cluj devine favorită la câștigarea titlului.

FCSB a făcut una dintre cele mai slabe prime reprize din acest play-off și nu a expediat niciun șut pe spațiul porții adverse. În actul secund, roș-albaștrii au avut posesia, dar ieșenii au avut ocaziile de gol mai clare. Deși Poli Iași a jucat în inferioritate numerică din minutul 74, după eliminarea lui Qaka, Andrei Cristea a înscris golul victoriei în minutul 89. Atacantul în vârstă de 33 de ani a dat lovitura împotriva fostei sale echipe. Panțîru a fost cel care i-a dat pasa decisivă, la capătul unui contraatac purtat în viteză, iar căpitanul gazdelor a finalizat cu stângul din interiorul careului.

CSM Poli Iaşi: Rusu – Zaharia (Mihăescu 80′), Mihalache, Frăsinescu, Panţîru – Qaka, Cioinac – Platini (Kizito 60′), Joalisson, Sin (Bosoi 45′) – A. Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovici – Pintilii (Nedelcu 46′), L. Filip – Man, Budescu (Teixeira 46′), F. Tănase – Alibec (Gnohere 77′). Antrenor: Nicolae Dică.

CSM Poli Iași reușește prima victorie pe teren propriu în play-off, în timp ce FCSB înregistrează primul eșec în deplasare.

Cu două etape înainte de finalul play-off-ului, FCSB a coborât pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1, la un punct în spatele CFR-ului.

play offnicolae dicăliga 1andrei cristeaIasifcsbcsm poli iași