VIDEO | Beșiktaș – Kayserispor 2-0. Echipa lui Șumudică e în cădere liberă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 07 mai 2018, ora 22:16,
sumudica
sumudica

Beșiktaș Istanbul a câștigat meciul de pe teren propriu cu Kayserispor, scor 2-0, în etapa a 32-a din campionatul Turciei. Echipa antrenată de către Marius Șumudică are șase înfrângeri în ultimele șapte runde.

Fundașul sârb Dusko Tosici a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 31, după o centrare fabuloasă a portughezului Ricardo Quaresma. În minutul 44, un fost jucător al Barcelonei, brazilianul Adriano, a reușit un gol superb. Fundașul stânga a expediat un șut imparabil de la marginea careului, la vinclul porții lui Silviu Lung Jr.

Ambele echipe au încheiat meciul în inferioritate numerică, după eliminările lui Dusko Tosici (61′) și Umut Bulut (90′), pentru cumul de cartonașe galbene.

Beșiktaș: Fabricio – Adriano (Pektemek 84′), Tosic, Vida, Gonul – Arslan, Medel – Babel, Talisca, Quaresma (Larin 90+2′) – V. Love (Uysal 64′). Antrenor: Șenol Guneș.

Kayserispor: Lung Jr. – Turan, Kana-Biyik, Kucher, Oliveira Lopes – Cinaz, Badji (Vural 60′) – Mendez (William de Amorim 72′), Boldrin (Kraveț 66′), Turuc – Bulut. Antrenor: Marius Șumudică.

http://dai.ly/x6j1q7s

http://dai.ly/x6j1qwb

Șenol Guneș s-a aflat la meciul cu numărul 100 în prima ligă turcă pe banca echipei Beșiktaș Istanbul.

Kayserispor a expediat un singur șut pe poartă în partida de la Istanbul și are înfrângeri pe linie în ultimele șase deplasări.

Cu două etape înainte de finalul campionatului, echipa antrenată de către Marius Șumudică este în pericol să rateze clasarea în prima jumătate a clasamentului, în condițiile în care acum câteva luni se afla în zona pozițiilor de Europa League.

silviu lungKayserisporbesiktasturciamarius șumudicăsumudica