Antrenorul Romei, după returul fantastic cu Liverpool: A fost o seară mare, dar regret că nu a fost o noapte magică

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 03 mai 2018, ora 09:32,
eusebio-di-francesco
eusebio-di-francesco

Un gol îi mai trebuia Romei pentru a trimite meciul retur cu Liverpool în prelungiri. Nu s-a mai produs miracolul din meciul cu Barcelona, astfel că drumul echipei giallorossa s-a oprit în semifinalele Ligii Campionilor.

Antrenorul echipei AS Roma, Eusebio Di Francesco, a declarat că Liverpool a meritat calificarea în finala Ligii Campionilor. Totodată a subliniat că regretă faptul că nu le-a putut oferi fanilor italieni o „noapte magică”.

„În ceea ce priveşte atitudinea, nu am nimic să le reproşez jucătorilor. A fost o seară mare, dar regret că nu a fost o noapte magică. Mă enervează faptul că ne-am pierdut mult timp protestând la deciziile arbitrului. Am auzit că se discută de VAR şi este sigur că astăzi mai mult ne-ar fi dat decât luat.

În această seară am văzut două echipe care au atacat, două echipe care s-au comportat ca nişte pugilişti. Liverpool nu a furat nimic, a arătat că este o echipă mare, cu mari jucători. Echipa mea a arătat că a progresat, chiar dacă există şi suişuri şi coborâşuri”, a declarat Eusebio Di Francesco.

AS Roma a învins pe Liverpool cu 4-2, dar „cormoranii” s-au calificat în finala Ligii Campionilor grație victoriei cu 5-2 de pe Anfield, din meciul tur. În finala de la Kiev, de pe 26 mai, Liverpool o va întâlni pe Real Madrid.

liga campionilorEusebio Di Francescofotbalas roma