Arbitrul Cakir, pus la zid după greșelile comise. Ironiile din social media | FOTO

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 02 mai 2018, ora 10:53,
cakir
cakir

Arbitrul turc Cuneyt Cakir a fost contestat vehement după returul semifinalei din Liga Campionilor dintre Real Madrid și Bayern Munchen. Pe Santiago Bernabeu, Cakir a refuzat să dicteze penalty pentru bavarezi la două faze clare.

Mai întâi, Robert Lewandowski a cerut ’11 metri’ în minutul 17, după un duel cu Sergio Ramos, căpitanul madrilenilor. Mai mulți specialiști în arbitraj au susținut că se impunea acordarea unui penalty la acea fază.

http://dai.ly/x6iqfcd

Apoi, la ultima acțiune a primei reprize, brazilianul Marcelo a blocat cu mâna o centrare a lui Joshua Kimmich. La finalul partidei, fundașul lui Real Madrid a recunoscut că a fost henț și că trebuia să fie acordat penalty pentru Bayern.

Imediat după meci, au apărut mai multe fotografii ironice pe mediile sociale în legătură cu arbitrul Cuneyt Cakir și cu favorizarea clubului Real Madrid în Liga Campionilor.

Karim Benzema a înscris pentru Real în minutele 11 și 46, iar Joshua Kimmich (3′) și James Rodriguez (63′) au marcat pentru Bayern. Formația spaniolă s-a calificat în finala Ligii Campionilor grație victoriei cu 2-1 din meciul tur.

real madridmarceloarbitruliga campionilorcakirbayern munchencuneyt cakir