Au fost la un pas de dezastru! Gigi Becali: Am încredere în Craiova! 70 la sută suntem campioni!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 29 aprilie 2018, ora 23:10,
main
main

FCSB a devenit principala favorită la câștigarea titlului în Liga 1, după cel de-al patrulea egal consecutiv cu CFR Cluj, iar sârbul Planic i-a intrat definitiv la inimă lui Gigi Becali. Fostul patron de la FCSB e convins că reușita lui Planic va aduce titlul pentru oamenii lui Dică.

„M-a iubit Dumnezeu! Golul lui Planic face cât un campionat. Nu au cum să ne mai ajungă. Stăm bine la rezultatele directe și la golaveraj suntem peste ei. Nu au cum să marcheze cinci goluri cu Viitorul, Craiova sau Astra. Avem deja o mână pe trofeu. 70 la sută am luat titlul!” a declarat Becali la finalul jocului.

Nici măcar jocul slab al echipei sale nu l-a enervat pe omul cu banii de la FCSB.

„N-am jucat nimic. Budescu slab, Gnohere slab, n-au jucat nimic. Nu mai contează acum că Alibec a dat pasa de gol. Poate că în prima repriză meritam să marcăm, dar în repriza a doua nu am existat. Am încredere în Craiova și în Astra!” a mai spus Becali.

Cu 3 etape înainte de finalul sezonului, FCSB are două puncte în plus față de CFR, iar oamenii lui Dică mai au de jucat cu Poli Iași, CS U Craiova și Astra, în timp ce ardelenii vor da peste Craiova, Astra și Viitorul.

 

liga 1gigi becaliplaniccampionatfotbalcfr clujdicafcsbdan petrescu