O legendă a lui Arsenal este gata să-i ia locul lui Wenger: „Sunt gata să antrenez orice echipă!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018, ora 18:08,
ARSENAL’S TONY ADAMS CELEBRATES HIS GOAL.
ARSENAL’S TONY ADAMS CELEBRATES HIS GOAL.

Arsene Wenger va pleca de la Arsenal la finalul acestui sezon, iar londonezii caută cea mai bună variantă pentru înlocuirea francezului.

O variantă ar putea fi Patrick Vieira, fostul mare mijlocaș al lui Arsenal. Ajuns la 41 de ani, Vieira n-are însă o experiență bogată ca antrenor. Acum, el este antrenor în MLS, la New York City, după ce între 2013 și 2015 a pregătit tineretul lui Manchester City.

Peste 400 de meciuri în tricoul lui Arsenal

„Este o onoare că lumea se gândeşte la mine. Am petrecut nouă ani la Arsenal şi iubesc această echipă. Am jucat acolo cel mai bun fotbal al meu. Am o relaţie bună cu oamenii de acolo, dar asta nu este suficient ca să fiu angajat.

Eu sunt pregătit să antrenez orice echipă. Nu vreau să plec de aici, dar dacă se pune problema în privinţa pregătirii unei echipe mai mari, răspunsul este afirmativ. De asta muncesc, pentru ca într-o zi să antrenez o mare echipă”, a spus fostul mare fotbalist al lui Arsenal.

Trei titluri în Anglia

Patrick Viera a câștigat trei titluri în Premier League cu Arsenal, din postura de jucător. Francezul a evoluat pentru londonezi în peste 400 de meciuri, între 1996 și 2005.

Arsenal WengerArsenal antrenorarsenalArsenal VieraWenger plecare