Mangia, după eșecul de la Giurgiu: Trebuie să luptăm să ne menținem pe locul trei

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 24 aprilie 2018, ora 00:30,
Mangia
Mangia

Antrenorul echipei CS U Craiova, Devis Mangia, a recunoscut că nu și-a asumat foarte multe riscuri din punct de vedere tactic în meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 1-0, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.

Un meci care se putea termina la egalitate. A venit acel gol pe o greșeală, dar nu ne-am asumat foarte multe riscuri. Noi trebuie să luptăm să ne menținem pe poziția a treia, pentru că e normal să nu ne mai gândim la titlu dacă jucăm aşa. […] Când ai un asemenea program, cu trei meciuri în opt zile, trebuie să menajezi anumiți jucători. Astăzi am primit foarte multe răspunsuri„, a spus Mangia, la finalul partidei de la Giurgiu, pentru Digi Sport.

Tehnicianul italian susține că nu a fost surprins de strategia adversarului său, Gheorghe Mulțescu, care a decis să folosească împotriva formației oltene un sistem de joc în oglindă, 3-4-3.

Mă așteptam la așa ceva. E normal ca el să-și adapteze echipa la jocul echipei noastre și să nu aibă o mentalitate ofensivă„, a mai declarat Devis Mangia pentru sursa citată.

În etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, Astra Giurgiu a învins CS U Craiova grație reușitei japonezului Takayuki Seto din minutul 79. Oltenii au expediat un singur șut pe spațiul porții adverse pe toată durata partidei.

CS U Craiova venea după un succes răsunător în manșa tur a semifinalelor Cupei României5-1 cu FC Botoşani, pe arena “Ion Oblemenco”.

În urma acestui rezultat, CS U Craiova iese din lupta pentru titlu, fiind la opt puncte de liderul clasamentului, FCSB, cu patru runde rămase de disputat.

cs u craiovamangialiga 1Astraplay offastra giurgiudevis mangiacraiova