NEWS ALERT | Vom avea arbitri străini la FCSB-CFR! Din ce țară vine omul care ar putea decide titlul în Liga 1

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 23 aprilie 2018, ora 13:00,

Pentru prima dată în acest sezon, soarta unui meci din Liga 1 ar putea fi decisă de o brigadă din fara României. Oficialii liderului au făcut deja primele demersuri pentru ca meciul de duminică seară, FCSB-CFR să nu aibă la centru un arbitru român.

După prestația lui Hațegan de la Iași, oficialii CFR-ului susțin că sunt de acord cu cererea rivalilor, dar au o singură condiție. 

„Da, am primit o cerere de la FCSB prin care solicită un arbitru străin. Noi suntem de acord, dar vrem să fie din primele cinci campionate al lumii şi să aibă ecuson FIFA. Astfel nu vor mai exista scandaluri dacă apar greşeli.

Nu ştiu ce vrea FCSB. În cererea anterioară, la care am şi răspuns, FCSB a spus că pot fi arbitri din Israel, Polonia sau Bulgaria. Noi credem că arbitrii români sunt mai valoroşi. Aşa că poate fi un arbitru român sau unul cu un nivel ridicat, ca să nu mai existe discuţii. Dacă nu se acceptă condiţiile noastre, sper ca FRF să delege un arbitru competent”, a spus Bogdan Mara, la DigiSport.

Nu ar fi pentru prima dată când oamenii lui Becali vor arbitri străini. Șefii FCSB au cerut și la meciul tur cu CFR același lucru, însă clujenii nu au fost de acord. A arbitrat tot Hațegan, arădeanu fiind puternic contestat la finalul meciului, de ambele tabere.

poloniacfrfcsbhateganbulgarialiga 1arbitriderbyfotbalisrael