Ar fi lovitura anului în Liga 1! Florin Tănase, jolly-jokerul lui Edi Iordănescu? „Îmi place foarte mult”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 19:53,
Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu (42 de ani) a oferit o declarație care a născut multe polemici înaintea meciului FCSB-CFR Cluj, programat în această seară de la ora 20:30, în cadrul etapei a 28-a a Ligii 1.

Tehnicianul campioanei en-titre a declarat că-și dorește achiziția lui Florin Tănase (26 de ani). Contractul căpitanului de la FCSB va expira în vara lui 2022, iar cele două părți încă nu au convenit asupra unei noi înțelegeri.

Îi facem o ofertă de nerefuzat

Este un jucător de la FCSB care îmi place foarte mult. Nu este accesibil acum, dar știu că în scurt timp va fi și cred că voi apela la conducerea noastră, poate face un efort ca peste puțin timp să îi facem o ofertă de nerefuzat să vină la CFR. Până la urmă este un lucru legal și normal, piața este deschisă și liberă„, a declarat Iordănescu, înaintea partidei cu FCSB.

În general, înaintea unor meciuri directe, Gigi Becali declara că vrea anumiți jucători, de la echip împotriva căreia urma să joace gruparea roș-albastră. Astfel, mijlocașul ar putea semna un pre-contract iarna viitoare cu orice formație dorește.

Citește și Surpriză. Cine va apăra poarta echipei CFR Cluj, la meciul cu FCSB

cfr clujedi iordanescuderbyfcsbflorin tanaseliga 1