VIDEO | Ștefan Vlădoiu, pregătit pentru duelurile de la EURO 2021: „Acolo vedem nivelul la care suntem!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 19 martie 2021, ora 17:53,
ȘtefanVlădoiu
ȘtefanVlădoiu

Ștefan Vlădoiu (22 ani) jucătorul lui CS U Craiova este pregătit pentru duelurile de la EURO 2021.

Echipa națională de tineret a României așteaptă cu nerăbdare debutul în grupele turneului final EURO 2021, competiție care va da startul pe data de 24 martie!

Ștefan Vlădoiu (22 ani), fundașul celor de la CS U Craiova s-a declarat extrem de bucuros pentru convocarea la turneul final din Ungaria și Slovenia. Jucătorul oltenilor spune că abia așteaptă duelurile de foc din grupa A.

„M-am bucurat foarte mult pentru că, îmi doream foart mult să fiu acolo și sper să nu dezamăgesc pe dânsul (nr. Adrian Mutu). O să dau tot ce ține de mine. Este o grupă dificilă și ediția trecută am avut o grupă grea cu Anglia, Franța și am făcut o figură frumoasă. Cu gândul ăsta mergem și noi acolo. Ceilalți colegi care au participat la ediția trecută, mi-au povestit ce au trăit acolo. Un vis devenit realitate.

Convocarea la echipa națională a României reprezintă un vis devenit realitate pentru Ștefan Vlădoiu și speră ca împreună cu colegii săi și selecționerul Adrian Mutu să obțină cel puțin un rezultat la fel de bun ca în ediția precedentă de la turneul EURO 2019.

Momentan nu dar o să avem timp când o să mergem acolo, mister (nr. Adria Mutu) știe foarte bine ce trebuie să vedem și pe cine trebuie să vedem. Contează foate mult prezența spectatorilor în tribună. Pe ei i-au ajutat foarte mult în Italia că au avut atât de mulți suporteri în tribună și cred că ăsta a fost un factor foarte important pentru rezultatul bun pe care l-au obținut acolo. Nu mi-e teamă de jucătorii adverși, e o provocare pentru fiecare pentru că acolo o să ne dăm seama de nivelul la care suntem.” a declarat Ștefan Vlădoiu.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021 . Iată programul tricolorilor:

  • 24 martie, 22:00: România – Țările de Jos
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România
  • 30 martie, 19:00: Germania – România

Fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021.

Citește și „Tricolorii” mici și-au ales numerele de pe tricouri pentru EURO 2021! Moruțan, urmașul lui Adrian Mutu

romaniaȘtefan Vlădoiugrupa Arealitateaadrian mutueuro 2021