Ar fi mutarea verii în fotbalul românesc! Rotaru: „Niciodată să nu spui niciodată”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 06 mai 2020, ora 18:32,

Victor Pițurcă s-a despărțit ce Universitatea Craiova în iarnă, după ce patronul Mihai Rotaru a refuzat să facă transferurile pe care tehnicianul le-a solicitat.

Deși s-a vehiculat că relația dintre cei doi s-a răcit odată cu plecarea lui Pițurcă de la cârma Craiovei, se pare că lucrurile stau diferit.

Mihai Rotaru a declarat că se află într-o relație foarte bună cu Victor Pițurcă și nu este exclus ca acesta să revină într-o zi pe banca Universității.

„Suntem în relații foarte bune, greu de spus dacă s-ar putea întoarce. Niciodată să nu spui niciodată. Relațiile sunt bune, mergem înainte”, a declarat Mihai Rotaru, pentru AntenaSport.

victor-pițurcă-universitatea-craiova

Revenirea lui Pițurcă pe banca grupării din Bănie s-ar putea petrece mult mai repede decât se așteaptă mulți dintre suporteri. Acesta a declarat deja că a greșit când și-a dat demisia.

„A fost greșeala mea, pentru că nu trebuia să plec în acel moment, să merg în acel moment, dacă era ceva să fi gândit să fi evaluat şi să fi plecat, să fi mers din iarnă, dar în sfârşit, nu mai are sens să vorbim. Am avut nemulţumirile mele şi nu am vrut să mai continui”, a spus Victor Pițurcă, la Telekom Sport.

Citește și • Cum vor primi oltenii această veste?! Un fost jucător al Universității recunoaște că ținea cu Steaua

universitatea craiovavictor piturcamihai rotaru